söta bilder från idag :)


sitter nu och skypar med becca villar min lilla apa hon e så söt när hon e ful hihi ne men aa det gör jag ska fortsätta med det med vet inte vad jag ska skriva här så det blev bara det här jalla jalla en fet kebbab till alla bästa gurkaaaaaaaaaan saknar bigbrother sjukt mycket! finns inget roligt att se på om kvällarna längre :(

hemma nu :)

hejhej sitter hemma nu snackar t tele med rebecca och aa kom hem för en stund sen typ nyss lixom, va ute med damir krille och niko  vi har typ bara chillat innan det så va jag hemma somna direkt efter skolan och aa imorgon ska jag träffa beckis saknat henne som fan vi ska äta som fan hihihi men nu ska jag prata klart sen nörda facebook sen kolla film och så ska jag dygna med oscar hihi ska be niko skicka lite bilder som bi tog idag med :D

HEJ OCH HEJDÅ

HEJ JAG HAR INGET ATT GÖRA.. OCH INGET ATT BLOGGA OM SÅ JAG BARA SKIVER SÅHÄR, INGET LIV NI VET...
TYCKER SYND OM MIG SJÄLV..
KADRIYE SUDDA SUDDA SUDDA BORT DIN RURA MIN SUDDA SUDDA SUDDA BORT DIN SURA MIN MUNNEN DEN SKA SKRATTA OCH VARA GLAD MUNNEN DEN SKA SJUNGA TRALALA! VÄRLDENS BÄSTA LÅT AE TRÖTT NU NU SKA JAG GÅ OCH KÖPA GLASS MACKA OCH OBOY I CAFET HEJDÅ :)

ARGENS

jag är arg och irritard min skoldag e förstörd jag fattar ingeting om andravärldskriget varför ska man kunna det lixom kommer inte ha någon nytta till de ?
ohh irriterad,det första jag gjorde när jag kom till skolan de va och prata glömde bort att jag skulle vara tyst hela dagen så jag får ta de någon annan dag närsta vecka nu ska jag iaf fortsänna nörda facbook och dampa ppå mitt arbete! har so nu och har dubbelpass asso 2 timmar so sen efter de har jag idrott och då ska duktiga jag vara med hihi stolt över mig själv, idag efter skolan får vi se vad jag gör ska fråga beckis om hon kan träffas om jag orkar kansk vill va hemma o chila som igår eller sova hela dagenohh så skönt aja puss :*
älskar dig min prinsessa du e bäst

datasalen

hejhej vakna vid halv 8 idag skynda mig och jag kom till skolan i tid så duktig jag är nu sitter jag i skolan inne i data salen och ska jobba om andravärldskriget.
skulle dygna igår men jag somnade hihi busigt men nu ska jag nörda facebook pusshej :*

irriterad

hejhej bara varit hemma idag och inte gjort ett skit  syster e hemma med mysigt, e jätte trött måste börja sova om nättrena fan vad e det här?!
träffa inte beckis idag få bli någon annan gång både jag och hon verkade haft en dålig dag.
E iaf fett irriterad på allt och alla på alla idioter som finns här i världen pissar på er!
aja nu ska jag nörda facebook hejdå :)

SKOLAN

hejhej sitter i skolan nu, försov mig idag ien jobbigt att gå upp tidigt..
aja nu sitter jag i datasalen och har profil slutar 3 men komme rinte orka va kvar nu ska jag dra hem puss :)

jag älskar mat

hejhej nu ska jag äta mig fet sen sätta på film ska se massa avsnitt av andraavenyn jag ladda ner och dom e typ mer än 6 timmar ska nog dygna men om jag somnar så godnatt!

JAG ÄGER


ny kadriye.se

hejhej sitter och tränar på en sak jag fick som uppgift idag på matten, jag tror faktigst det här kommer gå bra för mig när det gäller skolan bara jag fortsätter att komma i tid och sånt, endå problemet e att jag inteb kan vakna tidigt och vaknar typ en halvtimme innan skolan börjar och det tar tyo 20 min för mig till skolan och då vill jag helst inte att någon ska prata med mig typ på 1 timme och jag blir jätte lätt arg och irritared när någon ska komma fram och säga ngt jag inte gillar eller jag inte vill göra, idag tycker jag endå att det gick bra blev nöjd med allt jag jobba med iaf det e ju bra :)
Nu ligger jag i sängen ocg lyssnar på musik tränar på matte e inte tröttis ska nog sätta på en film jag kan sitta och glo på skriver nog inte mera idag för att aa gjort massor inlägg redan hihi imorgon börjar jag 20 över 8, vet inte vad vi har för lektioner då men so vet jag dubbelpass tror jag och de blir inte kul men inte jobbigt för jag älskar hans han e bäst! sen tror jag att vi har idrott med har typ varit med på idrotten 1 gång och gått där i typ 1 år sjukt haha men nu har jag lovat min idrottslärare rojne att jag ska vara med på alla och ha med idrottskläder blabla och jag lovar jag kommer få bra där hihi ett g next, herregud sitter och skriver en bok nu fan vad e det med mig och jag skiriver bra saker om skolan ?! skolan e det värsta jag vet och endå så gör jag det. Det verkar gå bra för mig gilla skolan nuråååååååååååååå hihi pusshej, får se om jag gillar skolan lika mycket imorgon :)
liam och jag idag på musiken han e så duktig :)

några videos :)

'

gårdagens köp

här kommer de jag köpte igår jag och beckis köpte ju likada saker så ja snor bilderba av henne islt för har inte orkat ta kort här ser ni iaf :)

beckis blogg

tryck här för att komma till beckis blogg!hon bloggar om träning mat och hennes liv hihi jötte bra bligg FÖLJ!


Godmorgon

tjena somnade förut sov tills nu, helt död och trött pallar inte göra något..
men det måste jag snart ska jag gå och duscha äta och sen datan igen imorgon blire att träffa beckis islt för att hon kunde bara tidigt idag och jag orkade inte då så det blev såhär, vad finnns det att göra mina söta vänner ? aja hejdå puss

finns inget godare!


tröttis

tjena igår somna jag runt 7 bara somna lixxom och leyla va i hålplatsen och vänta på mig stackars bebis fick vänta 1 timme :(
hihi aja vakna runt 10 i 8 och tog på mig kläder fort som fan blev chillkläder,skolan va okey lite trött bara sovit typ 1 timme? nu ligger jag i soffan och väntar tills beckis ska höra av sig hihi, mami e på väg till willys och ska köpa kladdkaka till mig med e jätte sugen puss
halsbandet jag fick av beckis gick sönder så gjorde om den till arband på lektionen :)
jag just nu och vad ja hade på mig i skolan chill

jag just nu ingetliv :)


04:20

alooo!
Ligger fortfarande i sängen och snckar i tele med leyla gjort det i typ 4 timmar nu hihi gulligt, vi ska träffas tidigt och typ äta eller någoting nu ska jag iaf kolla på en film och äta.
Ska fortfarande snacka med henne t tele då men aa hihi skriver mer sen puss
hittade ingen bild och kameran e hemma hos min syster så den gröna ponchon köpte jag och 3 andra topppar som ni kan få se imorgon jätte söta hihi =)

dygna..

hejhej ligger  i sängen och gör ingeting har ätit mackor och druckit massa kaffe e mer än pigg..
just nu sitter jag och snacka i tele med leyla titter och snackar om allt möjligt inget liv sådära
nu ska jag fortsätta att prata med henne sen sätta på en film vi ska dygna asoo,
pusshej mina älskade små apor.:)

bilder från helgen

hej alla söta, idag fixa  jag och emma oss på typ 10 min drog till spårvagnen träffa beckis i stan och emma åkte vidare skulle träffa omer, jag köpte lite nytt idag med kommer kanske bild imorgon, efter de drog vi till eneby och åt världens godaste och billagaste pizzor sen hit till mig igen haft en underbar dag.
Imorgon e det skola... dööö kadriye aaja nu ska jag nörda facebook hejdå :*
jag och emmis
kicki jag och emma
pat kicki och jag
jag
min goda baget
min och emmas glass
kicki jag och emma pippi skor jätte söta jag och emmis har två olika på oss
jag och emmis
jag och söta emmis


saknar som fan!


godmorgon!

hejhej ligger i sängen vakna nyss, igår kolla jag och emmis på massa olika barnfilmer jag däcka..
hihi vi brukar jämt ha dö trångt i sängen för att båda vill ha mycket plats så mamma kom och fixa rece sängen och gissa vart vi båda vaknar?!
i den lilla rece såängen och så e det tomt i min säng haha sjuka nu ska vi iaf ligga kvar lite sen upp och äta hihi puss :*

en bild säger mer än tusen ord


- med emma

tjena idagens drog vi tillstan som sagt åt mc där och efter de drog vi till parken chillade där hela dagen/kvällen ko hem runt 12, vi åt mackor och drack kaffe som 2 kärringar.
Nu sitter jag ocg emmaboy i sängen och inte gör någotnge men vi ska nog hitta på ngt snart ;) puss har gött

JAG OCH EMMA E SÖTA

hejhej igår sov jag hemma hos kicki vi satt och prata och hade kul med oss själva.
Vakna runt 12 och vi låg kvar i sängen tills typ en timme sen, vi åt sen drog vi till mig, emma va utanför så nu sitter vi 3 hemma hos mig och ska snart dra ut puss :*

händer jao

hejhej sitter och kollar på tv, ska snart dra mig till parken och chilla där med några hihi, ätit världens godaste mackor med,imorgon ska jag träffa min underbara saknade älskade emmiiis saknat henne massor har inte träffat henne på 1 vecka..
vi båda har nog massa sjuka sakker vi kna hitta på imorgon;)
vi båda sover här hos mig med, vi ska färga håret får se om de blir rött eller svart men de får ni reda på imorgon!
får se om jag hinner träffa min älskling beckis en snabbis med min fina prinsessa hihi men nu ska jag dra mig, på med chillkläderna och ta cykeln puss :*
jag med mina fina prinsessor

- svar på tal

kommer aldrig få veta ;) om helluuu:
är du inte kompis med vanessa z ? varför???
hon är lite wb dig och emma och valerie med det där att leka araber ingen tand ögonbryn och det PINSAMT 
och du borde skuta skratta!
svar: vet inte hur det är mellan mig och vanessa vi snackar iaf inte med varandra längre som förr eller inte har nåon kontakt överhuvudet taget men vi har ju samma vänner så de kommer ju bli att vi ses någon dag sådär.
men herrgud du kan börja med att skriva ditt namn  och säg det till henne om du tycketr att det är så sånna här kommentarer irriterar mig hon får väll göra vad fuck hon vill jag bryr mig inte, det är samma som att jag har en tröja och ingen annan människa får ha den för då e den wb mig ? Omoget.se :)
eh nae ska inte sluta skratta för ngn inte skriver sitt namn och säga vem det är och omdu har något problem med mitt garv kom och säg det till mig, jag tänker inte sitta och va arg om dagarna och ha tråkigt haha aja hoppas du fick svar på dina söta underbara frågor :)


helluuu

tjena alla söta blogg läsare!
kom hem för ett tag sen försov mig idag igen -.- vakna 8 bajs aso va på värsta mens humöret imorsse jätte arg va jag hade typ sovit 1 timme eller något haha..
men jaa nu sitter jag hemma iaf senare ska jag träffa valerie får se vad vi hittar på nu ska jag iaf äta sen ringa mamma och be henne köpa pizza innanhon kommer hem cao :)

kl 05:30

tjena funderar starkt på att sova klockan e halv sex på morgonnen och har  inte sovit någoting än,e inte trött men mina ögon rinner och svider..
almir e med vakan och ska dryga hihi.
Under tiden har jag sett massa olika filmer och haft kul meed mig själv och nu ska jag äta hejdå ha ett bra liv för det ska jag :D

mörkt vid 9 !

tjena har tråkigt...
tänkte på en sak nyss har ni märkt att de börjar bli mörkt vid 9? helt sjukt.. stackars men aa hatar mörktet med.
Nu ligger jag i sängen och äter kladdkaka och majar fettgott! Drömmer mig in i maten haha ne men aa sett några filmer spolat fram dom osv haha..
Nu ska jag nörda facebook sen gå och fixa fruktsallad och efter de äta och se film får se vilken film det blir.
Inatt ska jag iaf dygna har jag bestämt pusshej
här e en suddig bild på mig och min syster, visst e vi söta.. jag blev kallad för munk av mina kusiner för att jag hade jätte rolig frisur när jag va runt 1-2 år ni kommer få se någon bild och skratta lite..
sen vid 6års ålden hade jag jätte långt fint hår till rumpan typ och en vacker dag klippte min syster av de så sen blev jag kallad för mormor...
och just nu har jag klippt mig och förstört mitt hår så har som mormor igen HEJ MORMOR KADRIYE!!!!

VILL BARA SÄGA EN SAK TILL JAG HAR INGET LIIIIIIIIV HEJDÅ :)

Har absolut ingenting att göra

hejhej kom hem ifrån skolan vid 3, la mig ner i mamma säng och kolla på film med min lillasyster haha hannahmontana somnade sov till typ 7? efter de träffa jag kikki drog till willys köpte mina goda knäcke sen parken
träffa tang där, sen chilla vi vid blåa dagiset.
Kom hem för en stund sen ska äta något gott sen de film puss:*
jag och kikki

gudmorgon

hejhej vakna nu e helt trött dådära kan knappt öppna ögonen vafan, nu e det torsdag snart fredag hihi längtar tills att få sova längeeee idag ska jag iaf träffa kikki.
Aja nu ska jag äta och drika oboy hejdå :)

oboooooooy

hejhej sitter och kollar på film, satte om den nu ska ladda ner någon annan ätit med och drukit varm oboy finns det något godare? hihi oboy e mitt liv ÄLSKA!
efter nästa film jag ska se ska jag äta sen sova e inte trött  men kl e ju bara 12 lixom så senare kanske jag blir de har inte sovit så mycket inatt vakna sent med halv 11 så imorgon båste jag vakna tidigt ska komma itid till skolan! men ni får ha det så bra ska nog inte blogga mera idag får se om jag gört på morgonen.
Om jag hinner då vaknar jämt så sent  puss

vet ej vad jag ska skriva här

hellu där!
kom hem för ett litet tag sen träffa johannes donna och belli vi satt i hålplatsen och chilla snacka om allt möjligt saknat alla 3 jätte mycket så det va ju kul hihi nu sitter jag hemma, ska dra ut och träffa nathalie en snabbis sen ska äta något gott får se vad det blir.
Efter de ska jag nog nörda facebook sen ladda ner någon bra rolig film aja puss :*

PRINSESSOR

MAMI OCH SYSTER

lite bilder jag hitta :)

hejhej nu e det bestämt att jag ska träffa donna och belli men vvet inte säckert måste hitta busskort mitt gick ut för någon dag sen måste köpa nytt...
och vågar verkligen inte planska så pinsamt haha aa iaf nu e mamma och köper kladdkaka till mig och aa väntar på den puss:*
jag emma och våran nya vän HAHAH fan vad mycket jag garva åt han...


jag och emmis på någon karusell :)


emma och jasmins hand, helt sjukt han e 96:a och har storsta händerna pch fötterna och e döö lång.


min och jasmins skor jag har 36 i dom och han typ 53 haha

skorna jag fick :)

Hellu här e 3 bilder på mig just nu e lite smått irriterad för att kladdkakan e sluta och orkar inte gå och köpa hihi aja här e bild på skorna jag fick ifrån spanien med dom e mycket finare i verkligheten jätte söta sommaren e ju slut får ha dom nästa hihi aja puss

Dag 04 – Det här åt jag i dag

skriver om igår då eftersom inte ätit så mycket än och att jag glömde skriva igår men igår blev de pizza, nudlar och massor av olika te:x godis mackor korv kladdkaka sallad kyckling osv..

hejhej

hejhej sitter i soffan hemma nu då kom till skolan runt 12 försov mig hihi dom andra va i badet så aa karin och nasse kom och hälsa på i vår skola idag med gulligt saknat dom häxorna skoldagen va iaf OK idag ska jag kanske träffa donnis men vi får väll se pusshej :)

min söta dubbelhaka :)

hejhej kom hemför ett tag sen beckis skicka massabilder men mitt internett fuckades så alla gickbort dom här e dom enda jag fick med resten lägger jag upp imorgon eller någoting idag har jag iaf varit med henne ätit pizza efter de drog vi till eneby park chilla där huhu träffa även syster idag fick ett par jätte söta skor och ett jesus armband ifrån spanien och av beckis fick jag ögarband massor ett halsband med ett "r" på parfym och sånt ifrån turkiet haft en bra dag iaf saknat min prinsessa massor men nu ska jag nog hoppa in i duschen sen nörda facebook sen ladda ner någon film jag kan sitta och glo på ha de bra sålänge puss :*
mmmm

shululullu

tjena hann inte skriva imorse fan vakna 8 och jag skulle vara i skolan prick 20 över, fört ville jag inte gå men aa gick endå skolan va ganska rolig nu sitter jag hemma och mamma masserar mig haha väntar på min saknade beckiis som kommer hit hihi skriver mer sen puss

godnatt

ska se film nu säger godnatt nu för kommer somna till den så natti!
en söt liten gris jag van på valborg som min lillasyster fick hihi så gullig han e:)

jävla sömnproblem..

tjena kan fortfarande inte sova ville se på någon gammal film så det blev Hipphipp hora haha garvar jämt åt den, jag e värsta känsliog med börja gråta haha, när jag ser någon gråta börjar jag med gråta så aa så äre nu sja jag äta någoting sen typ kolla på nångon annan film och somna åt den måste verkligen sova snart men kan ju inte :( aja pusshej hare bra.

kan inte sova

tjena ligger i sängen just nu och äter kladdkaka och banan fett gott hihi min underbara syster har kommit hem igen jag städade hela hennes lägenhet hhihi eftersom jag typ bott där, idag drog mami och städa om de orka att hon inte nöjer sig med det jag har gjort hihi aja saknat henne skitmycket så imorgon blire att bara vara hemma och umgås med henne hon har en fin present till mig med hihi, kan iaf inte sova sitter och snackar med liam som inte heller kan sova imorgon blire att vakna vid 7 måste fan sova snart, e inte ett dugg trött ska ladda ner någon film och glo på så kanske jag blir tröttis vi får väll se cao :*
här är en bild på henne och hennes kille alexis :)

jag är bäst så äre bara

hola har inte gjort ett fucking skit idag har inte orkat heller skulle till haga förut och träffa leyla och fathima men orkade verkligen inte så de blev hemmakväll ska leta efter en film att sitta och glo på måste vakna tidigt imorgon.
Börjar kl 8:20 sjukt hur kommer jag orka de lixom?! men aa så äre ska äta något nu puss

HHAHAHAHHAHAH

hejhej sitter här och garvar sönder åt massor vidioklipp haha så jävla kul kanske bara jag som tycker de men HAHHAHAHAHHA dethör gör min dag fan, helt trött orkar ingeting så ska bara va hemma och kolla på film.
Mami håller på med maten nu efter de blire kladdkaka fettgott!
hahaha kolla på den därjag blir full på min cocacola och sen han bara vad vare dom hade lagt in han ba en mellan öl sen han ba har de hänt på riktigt han ba ae HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH DÖÖÖR aja nu ska jag gå och skaffa mig ett liv puss

matmatmatmat

tjena kom hem ifrån skolan nyss ska äta någoting, gjorde typ ingeting fick schemat och fick reda på vilka lärare vi ska ha och sånt ganska bra fan fick bra lärare och de det gillas sen gick jag och snackalite med min lilla vän liam jag har saknat massor hihi aja nu ska jag äta någoting fick sluta typ 40 min tidigare med grymt bra hehe schemat va med ganska så bra aso de kunde ju bli sämre aja cao :)

jag e så duktig

tjena nu är jag nyduschad och allt det där tog på mig chillkläder om typ 20 min ska jag cykla till skolan haha.
Jag slutar 3 idag med kommer inte orka de 2 timmar de ingeting men e så trött kommer bara bli på dåligthumör bloggar sen när jag kommer hem  så får vi se vad jag hittar på idag ska prata med beckis om hon vill ses hihi, isånna fall ska vi chilla hemma eller något för jag orkar verkligen inte dra ut jag har bestämt mig för att jag vill bli gråttmänniska skönare vafan aja hejdå
'
jag just nu lite ledsen för att börja skolan buhu hihi :(

jag och min kära vän liam som jämt gör mig glad hihi :)

Dag 03 – Min familj

tänkte hoppa över dom jag inte har ett svar på så vi kör på dag 3 direkt istället och det är om min familj!
jag har en mami och en papi dom e världensfinaste älskar dom otroligt mycket sen har jag en lillasyster Amanda hon e så gullig bråkar jämt med henne, hon blir så arg hon e så gullig när hon blir arg kan inte va utan henne saknar henne direkt min lilla fina prinsessa hon e helt underbar världens sötaste lillasyster.
Sen vet ni ju att jag har en storasystser som heter Feyruz för typ 3 år sen kunde vi inte ens vara i samma rum utan att vi döda varandra.
men det här och förra åtet har vi kommit närmre varandra och jag älskar att va hos henne hon e bäst i världen men henne kan jag prata med och hon finns jämt där!
jag älskar min familj mest i världen ♥

- första skoldagen

hejhej vakna nyss helt trött somnade ganska sent igår fan, idag e det ju första skoldagen och inte kul alls det är en mardröm för mig.
E redan irriterad ohhbajs!
om typ en halv timme ska gå börja gå upp duscha osv den vid halv 1 måste jag börja dra mig till skolan.. skriver innan jag drar tror jag pusshej.

- TRÅKIGT

tjena birger!
hah ligger i sängen har just sett klart på filmen e typ kär i killen han e så jävla snygg han e ju även med i step up 1 hade tänkt att ladda ner den och sitta och glo på tröttnar aldrig på filmer kan se en film 10000 gånger utan att tröttna har ätit lite smått och gott med,nördat facebook osv efter step up blire att sova fan e ganska så trött endå men aa ni får ha det så bra puss sålänge :*
grymt snygg!

- filmdags med mig själv

hellu ligger i sängen har inte gjort ett skit just nu är jag jätte arg och ledsen e så jävla irriterad har snackat lite med emma och så fick mig på bättre humör.
Nu laddar jag ner she's the man ska kolla på den sen sova börjar skolan 1 imorgon måste gåå !

just nu lyssnar jag på denna låt som jämt gör mig gladens, men de fungerar inte nu.
aja hejdå svenivar

några söta bilder jag hitta

micki och jag
min och emmas frukost
jag och kusin paulina
jag och damir





vad ska jag skriva här ?

hejhej bloggen har inte gjort ett skit idag orkar verkligen ingeting ligger i soffan och e helt borta, sitter och garvar åt massor gamla videosar fett kul hitta en på beckis när hon gungar nawi va söt hon e hihi, aja vi får se om jag orkar dra ut eller om jag bara stannar hemma och tråkar puss.
zana dansar :)

- svar på tal

bry dig nt om Dag 01 – Om mig.:
kan du berätta lite om emma?
svar: jätte roligt att du inte kan skriva namn men aa ok.
Emma lärde jag känna förra året på kollot i början trodde jag att hon var stum hon prata inte jag fick dela rum med henne 2 dagen börna vi snacka vi satt uppe på natten och snacka om allt möjligt personliga saker och sånt hon är en jätte senäll och bra vän man kan lita på henne och hon ställer alltid upp.Man kan tro att hon e en tyst och blyg tjej men när man lär känna henne e hon helt galen och rolig det gillas verkligen har aldrig tråkigt med henne vi gör gömt sjuka grejer helt sjuk haha,senaste månaden har vi kommit ganska nära och hon betyder massor för mig.
älskar dig emmis ♥


Dag 01 – Om mig.

jag heter kadriye, jag är en glad rolig konstig tjej som tycker om att sova äta och va med vänner, jag hittar jämt på sjuka saker.
bryr mig inte om vad andra tycker om mig jag är bara mig själv.
Skäms typ aldrig kan skämmas någon gång ibland men det är typ de första 10 minuterna sen blir jag galen (a, blir lätt irrirterad med, då gåre inte prata med mig och det är ganska negativt inte roligt.
Men är oftast glad.
Min bästavän heter rebecka och hon e min lilla ängel som jämt finns där för mig och jag älskar henne massor och mina närmaste vänner e med som mina bästavänner älskar dom♥
jag bor med min mamma i klocket träffar min papi dåochdå när han kommer hit eller jag åker dit har 2 systrar en storasyster och en lilla syster, min familj e dom bästa människorna på jorden.
En annan sak jag gillar e typ jul och sånt när hela släkten träffas det e så mysigt.

Nu berettar jag lite kort om vad jag har gjort, kom hem för en stund sen cc och 2 andra kom och hämta mig i hageby och skjussa mig hit för att hon behövde en sak hon hade här sitter i soffan och vet inte vad jag ska göra idag ska nog äta någoting nu fetthungrig hejdå hörs sen :*

30 dagar ♥

Dag 01 – Om mig.
Dag 02 – Min första kärlek.
Dag 03 – Min familj.
Dag 04 – Det här åt jag i dag.
Dag 05 – Vad är kärlek för mig?
Dag 06 – Min dag i text/bilder.
Dag 07 – Min bästa vän.
Dag 08 – Ett ögonblick i mitt liv.
Dag 09 – Vad jag är sugen på just nu.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Min favorit sak.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan...
Dag 14 – Det bästa som har hänt mig.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritdag.
Dag 19 – Detta ångrar jag mest.
Dag 20 – Den här månaden...
Dag 21 – Det jag älskar.
Dag 22 – Det här gör mig fundersam.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Min favorit film och låt.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag mest.
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – När jag blir stor
Kör på den här 30 dagar-grejen har inget annat att blogga om på dagarna än vad jag gör om dagarna så det här blir nog lite roligare hiihi.

-

'

- TRÅKIGT

hejhej ligger i sängen just nu helt trött somnade om förut,sitter och snackar med beckis och hon berättar lite saker gud vad jag har saknat henne! imorgon börjar skolan vilket jävla helvette vill dö serriöst. Jag hatar inget annat mer än skolan har inte saknat det ett piss heller. Men aa nu e det 9an gäller att kämpa nu ska jag iaf messa rikard och säga att han ska komma upp känner mig ensam :)

bajsbert

hejhej sitterhemma i sängen ont i magen. Igår va jag iaf på agustifesten med emma omer och några sen träffa mig massor annnat folk gick runt åkte massor av karuseller.Drog hem till syster sen min lille vän ricki kom och hämta mig så cykla vi och köpte mc vi ät oss feta här sen chilla vi bara vakna sen helt plötsligt haha nu klockan e kvar i 7 måste gå och kolla mig i spegen om han har gjort något på mig. Stackars jag har hjort allt möjligt med han. Nu va han iaf borta han måste ha dragit hem hihi börja assgarva nyss för när jag kolla datan så va kissis blogg framme då vet vi ricki HAHAHAHAHA  aja här kommer lite bilder.
sebbe macke och omer
jag och emma
jag anthon ehliott och melodie
jag och emma

hakunamatata

hejhej, sitter med emma gör ingeting sitter och skrattar har inget liv hahah, idag ska vi iaf först hem till mig duscha och så sånt fixa oss lite sen drar vi in till stan.
Så idag blire massor karuseller som alla andra dagar inget liv sitter som 2 små barn och skriker fettkul aja idag träffar vi min älsjkade saknade beckis med mihihiih hejdå :)

beckiis e i sverige wihuuuu :D

tjena förlåt för att jag inte har bloggat något känner bara inte fört har massor annat att göra i förreigår hade vi det kul, senare mot natten var vi arga och så, träffade erduan hans kusin och ricki efter det somna vi arga haha.
Igår vakna vi, vi va fortfarnade irriterade och så, vi gick upp drog till kunkskap träffa världens bästaste micke och efter de drog vi och köpte pizza senare på kvällen va vi helt döda helt blöta och allting alla gick till  discot som var där så jag och emma blev lite mobbade hihi men när vi kom hem satt vi uppe en stund den däcka jag vet inte hur dags emma somna men aa så blev de brukar fan va jag som somnar sist.
Aja nu vakna jag upp vet inte varför vakna bara såg min facebook och min prinsessa e i svergie fan vad jag har saknat henne jävla apa, hon e döö brun nu och jag e fan vitare än ett vitt papper e så sur.
Men imorgon kväll ska jag få träffa henne jag har saknat dig min rebecka fors ♥

- med emma och cc

hejhej vakna runt 8 haha sjuk jag har blivit brukar fan somna vid 8-9 , vid 12 träffa jag emma vi drog till kunskapskolan skulle hälsa på micke men det gör vi imrn :)
efter de drog vi till vittra va där träffa några lilla arthur och anthon o ehliott hehe sen kom cc med och nu sitter vi hemma hos mig ska hoppa in i duschen sen efter dra till hageby sen stan pusshej :)

trååååkigt

hejhej kom hem för en stundsen, ligger i sängen lite halv död sådära har varit i stan idag iaf med emma omer och hans kommisar träffade tjejerna en stund med mina tötiisar.
Åkte karuseller med emma checkaoch omer hihi roligt ae helt tråkig va jag idag men imorgon kör vii!!
haft en jätte kul kväll iaf nu ska jag ladda ner någon film jag kan sitta och glo på sen facebook sova äta och sen sova haha ingetliv.se

tröttis

tjena sitter hemma med min lillasysters, storasyster maria huhu asso min mammas förrakilles barn, hjälpte henne att fixa blogg kan inte fixa design och de så det får hon fråga hennes vänner :)
men tryck här för att komma till hennes nya blogg.
Jag sitter iaf och väntar på emma som ska komma hit och efter det drar vi till stan asso agustifesten ;) puss

massor bilder :)

hej ligger i soffan hemma med min låtsassyster maria och äter glass, har inte gjort ett skit suttit och webbat med kusin sen typ kl 10? idag ska jag iaf träffa emma och några.Dra till agustifesten och åka karuseller och sånt fett kul länktat efter de hur länge som helt hihi fixa in alla bilder ifrån min mobil där haha här kommer några iaf puss :*

....

hur orkar jag, jag som skulle vara duktig och somna tidigt idag men jnej somnade runt 5 och vakna nu kommer aldrig kunna sova nu ska jag äta för jag är arg haha pusshej :(

kör på lite nya grejor :)

hejhej jag sola förut från 1 till 2 typ sen duscha jag och de sen vid 3 ungefär så drog jag och mami på stan åt istambullkebbab fettgott.Sen gick vi runt och kolla lite, köpte ingeting idag men aa huhu, nu kom vi iaf hem ska nog sova 2 timmar har inte sovit ngt på hela natten e sjukt jävla trött kommer tårar ifrån mina ögon har aldrig varit såhär fan aja pusshej skriver mer sen när jag vaknar :)

tänkte börja med dagensoutfit fan haha ingetliv ni vet aa här får ni bild på vad jag hade på mig idag.när vi drog till vittra så hade vi mjukiskläder då.





emmabannan

tjena alla söta läsare webbat med emma hela natten vid halv 9 åkte jag till stan träffa henne där sen åkte vi till vittra och va där träffade roligt folk haha fick saltapinnar och allt, men vi blev utkasstade tillslut.Efter det drog vi och åt kebbabrulle sen kom sebbe och rimon med dit. Efter de åkte vi alla hem nu sitter jag hemma och har tråkigt inte sovit ngt är inte ens trött men jag kommer bli hihi. Ska försöka hålla mig vaken så ja somna tidigt idag typ vid 22.00 skulle sitta fint och skulle vara fett skönt aja nu ska jag äta blev inte mätt på kebbabrullen :)
en söt bild på mig och emma på morgonen när vi drog till mc för att äta kvällsmat /frukort då hehe för någon dag sen :)

hej och hejdå

hejhej har inte gjort ngt specielt sen jag drog hem kom hem kl 9 iaf dagen spenderades med mari valerie och chickis och vi hade det jätte mysigt.E inte på humör nu massor av olika saker har hänt jag jag säger bara fuck er och ni kommer märka vilka ni e ska inte va snäll längre så ni gör förtjänar ni inte det!
aja hejdå ska nog inte blogga mer idag blir väll att se filmer och sånt skit kommer inte kunna sova inatt.

godmorgon!

Nu har jag vaknat ovh jag valerie och checka vänta på lilla söta moko som ska komma hit med ägg och mjökl så ska vi göra pankakor, Fett gott hihi aa somna runt 12 igår satt uppe ensam typ 6 timmar tycker synd om mig själv.
Nu ska vi ringa valerie iaf pusshej

tv time nuråååååå

jag har spelat massor roliga spel på facebook,Haha min nya hobby!
Ne men nu ska jag lägga mig ner och se på tv funkar inte att ladda ner film får ryck.Inte trött heller vad är det här har knappt sovit något sen igår fan igår somna jag runt 1 och vakna 4 lixom 3 timmar sov jag då och klockan e halv 9 nu och endå så kan jag inte sova..Aja pusshejdå och hoppas jag somnar senare hihi.
jag just nu dårå 1 bilden en vanlig helt förstörd,andra bilden på mig ledsen och valerie sover och 3 bilden på min söta dubbelhaka som heter svenivar vinka till dubbelhakan hihi :)

zaniiiiiiiiiiiiiiiiiii <3

hej mina söta läsare sitter här kan inte sova har camat med min lilla söta underbara vän zana som  har flyttat till kurdistan fett kul att se honnom.Han har visat mig hur han bor och sånt de jätte fint och värsta vädret blir fett avundsjuk fyfan vad brun han har blivit med jävla zanabanana checka och valerie sover fortfarande ska nog sätta på en film och somna enda sättet som jag kan göra för att somna klockan e lixom halv 8 på morgonen tycker synd om mig själv! aja här kommer det bilder på bästa mig och zaniiii :)


- TRÅKIGT

tjena mina damer och herrar valerie och checka ligger och sova nawi så gulliga dom e, jävla häxor uft haha sitter här ensam och har inte något att göra. Valerie gjorde mat till oss förut och diska och allt riktig hemma fru ne men hon e jätte duktig hihi det blev lite konstigt men panpizza pomme köttbullar och macaroner allt passar inte så jätte bra ihopp men aa det blev det iaf. Nu ska jag väcka dom med vad vet jag inte än tänkte väcka dom med kasruller igen som jag gjorde med rikard igår hihi busig jag e eller rättare vilket vil jag har om jag va normal skulle jag med ligga och sova nu men nae så äre inte aja ska försöka hitta något gott att äta pusshej :*
saknar stort♥

med valerie och checka :)

hejhej sitter på soffan nu med valerie och checka vi gör typ ingeting sitter och äter chips inget liv ni vet, men aa snart ska vi kläut oss lite roligt och chatroletta haha verkligen inget liv, valelrie sitter och slickar rent hennes fingrar för att chipsen tog just nu slut mohahha
aja hejdååååååååååååå

älskar verkligen er (L)

här är en bild på världens bästaste vackraste mamma och syster, och jag älskar dom för mycket mina bästa som jag kan berätta allt för som jag verkligen litar på och finns för mig och vet att dom aldrig kommer lämna mig,så många gånger vi bråkar jag och min syster då vi dödar verkligen varndra men endå älskar jag henne lika mycket ni 2 är mina bästavänner!
älskar er mest och kommer alltid göra det mina fina prinsessor♥


ligger i soffan nu har tråkigt orkar ingeting men aa måste ska börja dra mig till hageby och träffa valerie och checka ska fan ha på mig vinter jacka e det bara jag som tycker att det är fett kallt ute ?!
Dör ju så fort man kommer ut fett kallt här inne med, kanske börjar bli sjuk känner mig det iaf aja pusshej

camar med syster!

hejhej sitter och camar med min älskade syster hihi har får ni 2 bilder :)
saknar henne massor kommer hem snart ju :)
puss älskar dig

älskar låten

hejhej sitter och lyssnar på den härlåten just nu idag ska jag iaf träffa mina sötnosar checka och valerie får se vad vi hittar på vi ska chilla hos mig iaf, kanske köper massa gott med hihi, har precis ätit grillat med så gott va verkligen hungrig blev hungrig igen bara för att jag tänkte på det så ska nog ata hihi ses sen pusshej :)

bli medlem!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Kadipaola bli medlem och får massor mer läsare!

- HUNGRIG

hemma igen trött som bara den emma väckte mig runt 4 åkte hem vid halv 5 kanske ?
ja sa till mamma att vänta på mig så vi kunde dra tsm till melinda men NEEEEEEEEJ hon ska dra innan mig så aa orkar inte gå nu, och e fett hungrig nu mammas kille e hemma och håller på med grillen så äter något gott nu sen om en stund blire grillat muuuuuuuumselibaba :)
blir en bild på guliga emma :*

Solit det är ute


hemme från mc

Varit på mc nu med emma, ricki blev sur och gick hem för att jag  väkte han med stekpanna och kastruller stackars pojk huhu, men jag och emma åt oss feta lekte där i lekerummet med roligt.
Vi la oss i sofforna i hc och chilla med läste tidning kom hem nu iaf e inte dugg trött men ska nog sova, måste till min lilla söta kusin som fyller år idag kl 4 och hälsa på henne sen senare ska jag prata med min andra kusin romina och kolla om hon vill va med mig hihi cama ju med henne idag och vi börja snacka om massor gamla minnen och det har vi inte gjort på år så vi får väll se vad som händer, nu ska jag iaf umgås med emma vi kanske ska sova snart med hejdå :)
grattis lilla underbara kusin,hoppas du får en jätte bra dag med dina nära och kära älskar dig ♥

ricki och emma har somnat!

hejhej sitter ensam uppe dom 2 färskingarna har somnat har tråkigt som fan e fett hungrig med så ska nog väcka dom och be dom följa med mig till mc, mummmmmmselibaba tänk er en fet bigmac + meny olala ja gilla!
har försökt väcka ricki med alltmöjligt men han vaknar inte tagit kastruller och allting uft haha irriretande aja ska hoppa på dom nu! :)
bästa jag just nu hihi :) pusshej

HAHAH SÖT DELTON

shubreee sitter hemma med emma och rikard nu,Delton och Emrah har dragit ska lägga upp en bild på Delton hah för att reta han hoppas han kollar på bloggen!
Nu sitter vi och chillar ska nog kolla på soliga saker i youtube och sånt inget liv ni vet huh här kommer bilden iaf :)
gick inte att kopera bilden så jag printa islt HAHAHHAHAHAHAHA

AFKSHASFUIKAFS

hejhej, sitter hemma med emma delton emrah vi gör typ ingeting sitter och snackar har chatrolettat fett kul inget liv ni vet aa men nu ska vi fortsätta med det hejdå :)

jag just nu

hejhej nu har jag duschat och sånt helt död fortfarnade men aa kl 11 ska jag träffa emma mami och tio skjusar mig till henne och sen till hageby ska sova där får se vad vi hittar på något roligt kommer vi göra iaf huh, aa skriver mer senare puss :*

VA FAN SKA JA SKRIVA HÄR?!

uft har tråkigt typ 6 inlägg på en timme haha ne men nu camar jag fortfarande med min kusin, ikväll blire nog att träffa emma och sova över med henne kommer ha kul, jämt lika kul med henne huh.
måste hinna duscha och sånt har legat i sängen hela dagen helt sjukt jag som hade vänt tbx på dygnet och nu händer det här..
HOPPPPPPPPPPPA KADRIYE!

-

romi om godmorgon!:
varför e du så konstig???? puss<3

svar: hej min söta lilla rara kusin vitamin, jag e inte konstig jag e coool haha ne men vadå konstig, vilket sätt e jag konstig på jag e bara mig själv :)

camar med kusinvitamin

hejhej har lixom inte gjort någoting sen jag vaknade bara ätit och så,just nu sitter jag och camar med min lilla söta kusin vitamin romina hon skickade även massa bilder på när vi va mindre hah va typ 11 år fett kul att se nu herregud, men aa gulligt iaf nu ska  jag fortsätta att cama med henne sen får vi se vad jag hittar på helt seg idag  cao :*

godmorgon!

bajsbert ohh e sur nu.
Vakna nu skulle träffat valerie vid 4, meeeeeeeeen nej måste jag sova bort mina dagar hela fucking tiden jag la mig ju ganska tidigt igår..
nu ska jag hoppa in i duschen snabbt som fan äta sen ska jag ringa valerie puss

mina händer e döda...

hejhej mina händer är helt döda svarat klart på frågestunden och när jag va halvägs råka jag radera allt ae fick utbrott, aja nu ska jag äta och kolla på någon film får se vilken det blir har några att välja på nu får hare bäst pusshej :*
om några dagar e min älskling hemma igen ♥

svar på frågestunden det här får duga :)

1kan du visa en bild på ditt rum?

svar: det kan jag göra på ett annat inlägg

2 kan du visa en bild på din familj?

svar: det kan jag med göra på ett annat inlägg har min nya data så har inga bilder med det kommer

3 hur dags måste du vara inne på kvällarna?

svar:det beror på vart jag e och vem jag är med, jag kommer hem när mamma ringer och sägar att jag måste börja dra mig hem men ganska sent brukar jag få va ute.

4 vilka är dina närmaste vänner?

svar:mina närmaste vänner e väll beckis valerie micki donna vanessa checka maribel min syster och typ johannes även fast vi inte pratar med längre.

5 vad är det konstigaste du har gjort?

svar: ae vet inte gjort mycket konstigt haha

6 e du blyg?

svar: jag kan va blyg i början dom första 10 minutrerna sen e jag mig själv

7 vad tycke du om vanessa zardan dom flesta tycker att hon äe dryg som bara den, vad tycker du om henne ?

svar: eh alla är väll dryga när det behövs, jag och vanessa e jätte lika när det gäller vårat temprament och så och klart hon kan va dryg men det är lixom alla när det behövs eller hur ? hon kommer ju inte från ingenstans och är dryg så nej tycker inte hon e sryg sådär,jag tycker att vanessa är en snäll tjej :)

8 vad är din favorit mat?

svar: helt klart tacos!

9 varför sover du aldrig?

svar: jag har sömnproblem och det är jag skrivit innan om så här skrev jag haha ville bara säga orka att du inte skriver namn då,aja jag kan somna lätt om jag e jätte trött och oftast när jag är med någon jag känner mig trygg då, aso inte direkt syner men så fort jag stänger ögonen känns det som att någon e här, och snt e jag fett rädd för därför tvingar jag mig själv typ att vara uppe tills jag somnar utan att jag märker det, kan typ aldrig bestämma sådär nus ka jag sova så somnar jag, det är oftast att jag stänger av datanoch sånt sen smsar med någon och sen medens jag väntar på svar lägger jag mig ner och blundar och då somnar jag hihi, det e sömnproblem aso, jätte jobbigt och irriterande.

Ibland e det läsigt med men jag e van!

Ni som alltid undrar varför sover du aldrig blablabla här fick ni ett svar, och lixom när jag väl somnat kan jag oftast sova hur länge som helst så jag sover ju ändå ganska så mycket.  hoppas du e nöjd med svaret

10 umgås du fortfarande med dom tre tjejjjerna från linköping??

svar:nej

11 har du någon storasyster? (bild?)

svar:ja jag har en stora syster och här e hon och christian i bigbrother

12 varför blir du så lätt irriterad?

svar: har värsta tempramentet sen e det ju anda orsaker med som jag inte vill prata om

13 hur gamla e dina syskon?

svar: 6 och 19 :)

14 tycker du om att bajsa tycker du det e skönt ha en trevlig dag från din kära kusin.

svar: haha ÄLSKAR att bajsa

15 vem är zana?

Svar: zana e min lilla vän som har flyttat till kurdistan

16 kan du visa hur du gör dina toffsar sådär älskar dom , dom e slarviga men endå fina

svar: jag bukar platta lite sen e dom så heladagen iblad vaknar jag med den med haha

17 säg en bra killkompis till dig

svar: en jag inte brukar umgås med längre  men belli han finns alltid där

18 hur länge har du bott i klocket

svar: 2 år och någon månad

 

19 vad har du för ögonfärg brun eller grön ?

svar: grön med typ gult i ibland

20 vad använder du för parfym?

svar: olika men just nu britney spears

21  säga absolut de 5 snyggaste killarna som du har som vän på fb, utan att skämmas

svar: helt seriöst så kommer jag inte på någon just nu klockan e lixom 4 på morgonen

22 hårig eller ful kille?

svar: ful tror jag annars hårig bara att tvinga han att raka sig! äckel frågor valerie haha

23 analhål eller fitthål?

svar: ?

24 vart bode du innan klocket?

svar: jag bodde i hageby från 1-5 år från 5 i haga

25 vad tycker du om mig?

svar: du är världens bästa valerie <3

26 vad gillar du att göra på fritiden?

svar: va med skönt folk och chilla huh

27 vilka sporter har du gått på?

svar: när jag va mindre har jag gårr på dans basket fotboll och teater men inte länge alls..

28vilka sporter skulle du vilja gå på?

svar: ingen just nu men annars dans

29 vad gillar du för killar?

svar: snälla underbara söta killar

30 hur tycker du att en äkta vän ska vara?

svar: en äktavän ska man kunna lita på och kunna berätta allt till, en äkta vän ska ställa upp för en och aa bry sig!

31  vilka är dina närmaste?

svar: jag skrev ju dom innan och sen finns det ju många mer det är bara att jag inte umgås med dom men beckis e typ närmast.. sen alla andra jag skrev där uppe

32 vilka gillar du att umgås med?

svar: mina underbara vänner hhuh

33 vart brukar du köpa din kläder vilken affär handlar du i mest.

svar: monki cubus bikbok e mina favoriter

34 är du duktig i skolan har du bra betyg ?

svar: nej eller det villl jag inte ta här

35 vilken skola går du på?

svar: borgsmo skolan

36 kan du berätta lite om den där valerie?

svar: om valerie kan börja med att hon e sjuuuk tjej men kan inte ha tråkigt med henne hon e så jävla skön jätte snäll och söt tjej finns alltid där för mig och jag älllllskar henne!

37 vad vill du bli när du blir stor

svar: gangster haha ne men typ psykolog för barn eller sån här som sminkar och de

38 vad är något du gjort som du vill göra om

svar: ae vet fan inte...

39 vart bor du

svar: klocket bror

40 vart bor din pappa

svar: linköping

41 vad hände mellan dig och erika?

svar: ingeting hände inte ens jag vet vad som hände men folk förendras

42 kan du visa en bild på din mamma ?

svar:lovar att jag gör det imorgon har inga bilder här

43 kan du visa en bild på din data du sa för någon dag sen att du skulle få?

svar: ja det kan jag om jag hinner ta ett kort annars får ni den imorgon :)

44 vilken färg har du på dina strumpor?

svar: har inte på mig strumpor just nu checkis :)

45 brukar du fisa mycket?

svar: lika mycket som dig ;)

46 hur ofta borstar du tänderna

svar: 2 gånger per dag

47 finns det nån mat som du inte gillar?

svar: ja typ som ärtsoppa eller typkycklingkorv eeeeak

48 hur ofta äter du om dagen

svar: 6-7 gånger typ men de typ bara 2-3 stora måltider

49 hur ofta åker du spårvagn om dagen

svar: jag måste gå ut hatar att sitta inne och eftersom jag e lat och mina söta vänner med så tar vi spårvagen över allt även fast det är 1 hålplats så det händer väll flera gånger om dagen

50 vad för pizza tycker du om

svar:chaprisosa vet inte hur det stavas men aa ni fattar nog

51 tycker du best om cola eller fanta

svar: cola!

52 säg en snäll killkompis

svar: jonathan s

53 säg någon som du älskar

svar: min familj och mina vänner <3

54 varför är din lillasyster blondin och ser helsvensk ut

svar: hon e halv chilenare och halv svensk hennes pappa e svensk

55 saknar du erika

svar: vissa stunder saknar jag henne då men jag mår bättre nu än förr

56 du äe chilenare ju har du och din stora syster samma pappa

ja det är jag och ja jag och min storasyster har samma pappa

57 varför sminkar du dig aldrig?

jag orkar inte huh ibland sminkar jag ju mig men tycker  det är skönare och fräcshare att gå utan smink iaf nu på sommaren


hej och hejdå

tjena, hemma nuråå kom hem från en stund sen, ätit och allt med så nu e jag mätt huh,aa ska nog nörda facebook sen ladda ner någon bra film man kan se på imorgon blire att träffa min prinsessa igen då, vi ska prata med micki donnis mari och checka och kolla om dom vill se film och chilla med oss med hih aja nu ska jag dra mig pusss, glöm inte frågestunden KOMENTERAA för att komma till frågestunden tryck här :)

godmorgon!

vakna för typ en halv timme sen i valeries säng med henne vi tänkte dra hem till henne sen till mig och fixa massor saker och dygna men nej vi somna..
nu kommer jag inte kunna sova inatt :(
aja just nu sitter jag hos valerie med valerie och karen ska nog gå och äta nu puss =)

- GÄSTBLOGG

Chacha bloggen. Tiewp Valerie Kungsson här vavavavava :) Kadriye ville såååå gärna att jag skulle gästblogga så jag lixom bara OKEJ DA! Be bara inte om min autograf. Orkade inte med hennes tjat alltså. Hon ställde sig på knä och grejer, skit äckligt ju! Skämmer lixom ut mig. Okej, slut pratat om Kadriye. Nu handlar allt om ME ME ME. Yeeey me! *klappar med händerna* Så ni vet har jag också en blogg som ni kan checka in ;) Tryck HÄR för att komma fram till bloggen <3 Ska dynga med Kadi till ikväll, vi har inte sovit en enda sekund. Så vi får se hur det går med det :) Hade tänkt städa hela lägenheten också som ser ut som ett bombnedslag och sen sälja kläder ikväll för att få till lite pengar. Mm pengar <3 Nu ska jag forsätta vara social, pusshej (K)

micki gillar dicki HAHAHA

hejhej idagens var jag som sagt med tjorna, vanessa kunde inte komma så det var bara jag valerie micki donna och rikard hihi, vi va hemma hos mig och umgicks  och köpte massor gott, micki och donna gick nyss och nu e det jag valerie och rikrd kvar vi ska väll se film eller något hihi, och inatt ska jag och valerie sova tsm igen och ha skitkul som alltid hehe pussheeeeej
glöm inte frågestunden. för att komma till den tryck HÄR.

idag ska jag träffa tjejorna!

hejhej igår sov valerie hos mig först träffa vi erduan delton och deras kusin efter de drog vi hem chilla lite sen träffa vi krille, efter de  drog vi hem somna direkt typ vakna runt 3 idag , idag ska jag vanessa valerie micki och donna träffas och umgås mysigt hihi mina prinsessor, aja nu ska jag dra mig och träffa min pappa umgås lite med han och hämta min data pusshej

-


-






lisa  ([email protected])
om helluuuuuuuuuuuudär:
kan du berätta lite om dina vänner tex: maribel och valerie och dom du brukar skriva om i bloggen skulle va jätte snällt

vart bor du hageby eller klocket fattar inte detdär

är din mamma och pappa skilda ?

vad gillar du att göra ?


svar: 1.ja det kan jag göra men inte just nu de kommer väll imorgon eller något :)
jag bor i klocket med min mamma och lillasyster, det är min storasyster som bor i hageby och det har jag skrivit några 100 gånger innan i bloggen hihi :)
ja min mamma och pappa e skida och det har dom varit länge sen jag var 1 år.
jag gillar att vara med mina vänner dom gör mig jämt glad :)



helluuuuuuuuuuuudär

ligger  fortfarande i sängen fett trött hehe, nu ska jag gå upp iaf börja fixa mig lite hoppa in i duschen ochså sen blire att träffa mina fina prinsessor valerie och saknade maribel hihih, hon e säckert jätte brun varit i spanien men checka i 2 veckor levt livet hihi aja ska sova med dom idag med gulligt pusshej :)

vad ska jag skriva här

tjena, vakna nyss typ har hunnit äta och de då,  somnade runt 6-7 igår blev ingen film satt franfördatan bara, nu ska jag ligga och nörda facebook sen senare får vi se vad jag hittar på pusshej

hungerbarn

jag e bara såååååååååååsugen på mc eller pizzza,faaan ohh har tråkigt vill ha mc eller pizza vågar inte gå och köpa mc och finns ingen öppen pizzeria ohhhhhhhhhh bajs e bara sugen på det inget annat och jag e hungrig vad ska jag göra ohhhh :(

jag saknar min älskadevän!

Här e en bild på rebecka och mig, kommer ihåg den här dagen jag va sur på henne hihi så jag ville inte fotta med henne men kom med på bilden endå, saknar min prinsessa massor inte träffat henne på en månad typ, eller jo typ 2 gånger under den här mpnaden men bara någa timmar då :( saknar henne massor, hon e i turket och leverlivet och jag e här, den 20 eller 22 tror jag hon kommer hem hoppas hon e brun då hihi, aja saknar dig min finaste prinsessa ha det bäst pussssssssssss

tjenaaa

har inte skrivit på länge men i söndags så åkte ju paulina hem, skulle träffa emma vid halv tio i stan men jag somnade  så vakna 12 spårvagnarna hade slutat gått så jag bad emma abbas och yob hämta mig i klocket så dm gick från norrtull och tämta mig hihih, sen drog vi till haga mc sofa där till 6 typ när första sårvagenen börja gå abbad och yob åkte hem, o jag och emma drog till hageby och sov hos mig, dagen efter så va vi bara hemma vaknade tunt 5 gick med chillkläder hela dagen drog hem till karen där va micki donna och valerie med, va där ganska länge kom fram till hageby runt halv tio igen så vi gick och köpte hår färg, en blond och en röd var,det blev helt katastof viblev riktigt jävla rödhåriga, efetr de så träffa vi sebbe och nono och runt halv 10 på morgonen drog vi till mc åt sen in till willys så köpte jag en till färg en vinröd närstan svart och den tog jag över blev mycket bättre skulle aldrig våga gå med det röda, aja sen somna jag runt halv 12 och vakna 5 eller 6 åkte som somna direkt och vakna 22:00 och suttit franför datan bara, e fett sugen på mc eller pizza nu fett ledsen vill ha de nu :(
linnea,emma,jag och vanessa

trötttiiis

sitter hemma nu vakna för en stund sen ska berätta lite snbbt om igår, drog till stan med kusin träffadamir där efter såg man massor sjukt många på stan igår :O efter det så drog vi till niko krille robin johan sen efter de träffa vi micki donna och valerie, micki fylde år igår så grattiis i efterskott älskling :)
aja sen drog vi hem runt 8-9 efter de drog vi ut med josef sebbe mohamed patte och salim tror jag, aja vi va iaf bara i tambu sen drog vi hem där va min moster och morbror med hennes barn, iaf somna runt 7 igår, så e fett trött nu hihi pusshej

-

titi  ([email protected]) om hej och hejdå:
hur gammal äe du och vem är din kusin som kommer bor du i hageby?

svar: jag är 15 år gammal.

här är min kusin ifrån malmö. 

Nej jag bor inte i hageby, jag bör i klocket men min syster bor i hageby och brukar vara där ganska ofta :)

hellu

har inte orkar skriva, men igår träffa jag kusin vi drog till stan var där en stund sen parke träffa trevligt folk där hihi år pizza sen  efter de drog vi hem, hälsa på min moster och morbror sådär sen drog vi ut igen satt typ på min gård med henneoch patte och röktevattenpipa och muuuuusik chill, idag vakna jag iaf 11 ska börja fixa mig snart för vi ska dra till stan men pusshej :)

hej och hejdå

hejhej vakna för någon timme sen somnade om förut, just nu sitter jag i soffan med vanessa, jsg äter klubba hihi.
Idag kommer min kusin till mig som jag inte sett på hundra år kommer bli roligt,aja nu ska jag snart börja fixa mig sen åka hem eller be mammi och tio att komma och hämta mig pusshej =)

kan inte somna om...

hejhej vakna nyss, somna runt 2 igår jag va jätte trött, vakna nu helt konstigt kan inte somna om..
antingen ska jag ligga kvar i sängen eller går jag ut o solar ;) hihi pusshej nu ska jag äta ngt

vanessa sover...

hejhej nu tänkte jag skriva lite, min dag gick åt hellvette idag, va så sur aja kom hem sen träffa jag leyla och en till tjej en snabbis sen efter de drog jag hem fixa mig lite duscha och sånt sen drog jag till väster tull träffa niko vanessa och krille där så chilla vi där satt ensam i typ en timme med dom ba dissa mig hahhaha efter det drog vi till mc och nu e vi hemma har ätit klart och sånt vanessa har redan somnat sjjuk tråkig aja nu ska jag nörda facebook pusshej :)

HEMMA IGEN

KOM HEM IDAG FÖR DET HÄNDE MASSOR AV SAKER JAG TVINGADES ATT ÅKA HEM,E FETT ARG ORKAR INTE BLOGGA ELLER NÅGOT, BLIR ATT TRÄFFA VANESSA SEN SOM MED FICK ÅKA HEM AJA NU SKA JAG GÅ OCH TJURA HERÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

shooooooooooooo

hejhej idag har jag varit med cc phille leyla cornelia och joel o ngn annan va och åt pizza sen mc och så kom hem vid 12 tror jag eller senare, vickan hämta upp mig och cc och skjussa hem mig, kom hem och packa direkt nu e alla packat och klart, jus nu sitter jag och pratar i tele med sebbe ska snart äta med, blir nog att dygna inatt imrn ska jag va i haga kl 09:45 så drar jag till östervikigen pusshej kommer inte kunna blogga på en vecka komme rinte ha mobil eller data, bloggar innnan jag åker igen pusshej :)

RSS 2.0